Încă un super-concert pe Cluj Arena. Înainte de Depeche Mode îl avem pe el

Încă un super-concert pe Cluj Arena. Înainte de Depeche Mode îl avem pe el
Celebra trupă Depeche Mode va cânta la Cluj pe 23 iulie 2017. Acest concert este precedat, pe Cluj Arena, în primăvara anului viitor, de un alt show excepţional.

Vivo per noi. Celebrul tenor italian Andrea Bocelli, cel care cântă atât de vibrant piesa Vivo per lei, ar urma să trăiască şi să cânte pentru noi, anul viitor, pe Cluj Arena. Sursele ZIUA de CLUJ arată că show-ul este deja contractat şi programat pentru primăvara lui 2017.

„Nu pot confirma acest eveniment. Tot ce vă pot spune este că, în 2017, pe Cluj Arena vor avea loc cel puţin trei mari evenimente muzicale. Pe două le ştiţi, Depeche Mode şi Untold”, a spus Radu Raţiu, administratorul stadionului.

Andrea Bocelli (58 de ani) este muzician, textier, producător, multi-instrumentalist. A înregistrat treisprezece albume de studio, atât cu muzică clasică cât şi pop, alte două compilaţii cu cele mai bune cântece şi opt albume de operă înregistrate (La bohème, Il trovatore, Werther, Pagliacci, Cavalleria rusticana, Carmen, Tosca, Andrea Chénier, Roméo et Juliette, Manon Lescaut şi Turandot), toate acestea fiind vândute în peste 75 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident în timpul unui joc de fotbal.

Recunoscut ca unul din cei mai populari muzicieni italieni şi cântăreţi de muzică clasică din lume, Bocelli a fost decorat în 2006 cu Ordinul Naţional de Merit al Republicii Italiene în grad de Mare Ofiţer, iar la data de 2 martie 2010 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru contribuţiile sale în domeniul teatrului.

Italianul a mai concertat o dată în România. Se întâmpla în 25 mai 2013, când a urcat pe scena de la Romexpo împreună cu celebra soprană Angela Gheorghiu.

În 2015, Andrea Bocelli a trimis un mesaj românilor, după tragedia de la Colectiv, în care susţine că iubeşte ţara noastră şi o simte aproape. "Dragii mei, eram în Statele Unite atunci când am auzit vestea despre tragedia in care au fost sfărâmate atâtea vieți la București. În acea zi, gândindu-mă la țara voastră pe care o iubesc, vizitez și pe care o simt aproape, gândindu-mă la câtă suferință a provocat această tragedie, lovind în atâtea familii, aruncându-le în îndoială, nu vă ascund că și credința mea, pentru o clipă, a fost aproape să pălească. Pentru că în astfel de momente e atât de normal să te simți dezorientat, în timp ce te afli în căutarea unei explicații plauzibile pentru motivele pentru care Cerul îngăduie ca viitorul atât de multor vieți tinere să fie curmat", le scria românilor celebrul tenor italian.

Anul viitor se arată a fi unul plin de evenimente pentru Cluj. Dacă în Sala Polivalentă vom avea Campionatul European de Gimnastică, primul organizat de România după 50 de ani, şi o grupă din EuroBasket, cu jucători din NBA, pe Cluj Arena se pregătesc concerte de înaltă ţinută, cum este cazul celui pe care îl va susţine Depeche Mode, anunţat de ZIUA de CLUJ săptămâna trecută, sau cel al lui Andrea Bocelli, despre care aflaţi acum în premieră. Ca de obicei, astfel de concerte pot fi însă anulate dacă nu există o cerere de bilete suficient de mare.

 

Comenteaza