Încăierare sângeroasă între părinţi şi antrenori, la un meci de juniori. Vezi de la ce a pornit scandalul

Încăierare sângeroasă între părinţi şi antrenori, la un meci de juniori. Vezi de la ce a pornit scandalul
Tatăl unui copil de nouă ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost protagonistul unei crunte bătăi generale între părinţi şi antrenori, la un meci de fotbal.

Incindetul a avut loc la un meci de juniori dintre echipele clujene FC Viitorul şi Luceafărul, scrie Digi 24 Cluj-Napoca.  

Meciul s-a desfăşurat în condiţii normale până în momentul în care un arbitru a decis să nu sancţioneze autorul unui fault fără minge. 

Revoltat, părintele copilului faultat a pătruns pe teren ca să-l ia la rost pe arbitru, în drumul său îmbrâncindu-l pe antrenorul oaspeţilor. Spiritele s-au încins, iar fratele tehnicianului împins şi un alt părinte au intrat pe teren şi l-au luat la pumni pe părintele copilului de nouă ani, care, în urma încăierării, a ajuns la spital, grav rănit. 

"Suntem responsabili cu toţii pentru cele întîmplate, de la antrenori la părinţi. Trebuie să se cureţe lucrurile acestea. Prin comportamentul lor, antrenorul trebuie să educe şi comportamentul părinţilor, mai ales că la copii nu rezultatele sunt cele care contează", a declarat Daniel Sima, antrenorul grupei 2004 de la FC Viitorul Cluj-Napoca.

Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor de doar nouă ani. 

Comenteaza