Foto Incendii în serie, la Cluj. Dintr-o mașină s-a ales scrumul

Incendii în serie, la Cluj. Dintr-o mașină s-a ales scrumul
Incendii în serie, la Cluj. Dintr-o mașină s-a ales scrumul
Incendii în serie, la Cluj. Dintr-o mașină s-a ales scrumul
Incendii în serie, la Cluj. Dintr-o mașină s-a ales scrumul
Incendii în serie, la Cluj. Dintr-o mașină s-a ales scrumul

Pompierii clujeni au intervenit, duminică, la stingerea mai multor incendii care au avut loc, în decurs de câteva ore, la Cluj. 

O mașină s-a făcut scrum după ce a luat foc, duminică dupa-miaza, în Aghireș.

"O autospecială a intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o autoutilitară pe raza localității Aghireș Fabrici, în jurul orei 16.40.
Autoutilitara se afla în mers când șoferul a observat că iese fum din zona compartimentului motor și a oprit autovehiculul pe marginea drumului. În momentul în care a deschis capota, flăcările au luat amploare și au reușit să cuprindă întreaga autoutilitară înainte de sosirea pompierilor.
Pompierii au acționat timp de 20 de minute pentru stingerea flăcărilor, însă autoutilitara a fost distrusă în totalitate.
Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice la compartimentul motor", precizează ISU Cluj.


De asemenea, pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările care au cuprins un grajd și depozit de baloti de paie, în localitatea clujeană Oaș, comuna Frata.

"Două autospeciale pentru stins incendii, din Mociu și Cluj-Napoca, au acționat începând cu ora 19.00 pentru a stinge toate focarele care au cuprins cca 30 de baloți de paie.
Nu au fost persoane sau animale rănite ca urmare a acestui eveniment.
Din cercetările preliminare, cel mai probabil incendiul a pornit de la o neglijență privind fumatul", transmite ISU Cluj.

Dumincă seara, în jurul orei 19.40, o autospecială pentru stins incendii a intervenit pentru stingerea mai multor deșeuri ce ardea pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca.
"Pompierii au acționat timp de o oră pentru a stinge focarele care au cuprins cca 500 kg de deșeuri. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment".

Tot ieri, pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în zona străzii Cantonului din Cluj-Napoca, unde circa 15mp de gunoaie, depozitate într-o hală dezafectată, situată lângă barăcile de pe str Cantonului, au luat foc.

Comenteaza