Incendiu cu două victime, la un apartament din Cluj

Incendiu cu două victime, la un apartament din Cluj
Flăcările au mistuit astăzi un apartament din Cluj-Napoca. Vecinii au observat flăcările şi fumul din zonă şi s-au grăbit să sune la 112. În tot acest timp, în apartament se aflau două persoane, care au fost fost transportate de urgenţă la spital.

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază la un apartament situat în cartierul Ghorgheni din Cluj-Napoca.  

În apartament se aflau un bărbat în vârstă de 30 de ani şi o femeie de peste 80 de ani. Ambii au fost transportaţi la unitatea de primire Urgenţe din Cluj, însă starea bărbatului este foarte gravă. Acesta are arsuri pe o suprafaţă de 70% din corp, spun medicii. Bărbatul este intubat şi ventilat mecanic şi va fi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Capitală. Se parte că bărbatul era paralizat pe partea dreapta, după cum spun vecinii. Pe lângă cei doi, a mai fost afectată o femeie de la un etaj superior care a fost intoxicată cu fum. Pentru a evita astfel de incidente, întreaga scară de bloc a fost evacuată.

Conform martorilor, flăcările au fost foarte puternice şi i-au înspăimântat pe locatari. La faţa locului au venit şi echipaje de la Electrica şi de la compania de Gaz care au oprit utilităţile, iar locatarii au fost lăsaţi să intre în siguranţă înapoi în apartamente.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj şi un echipaj SMURD.

Comenteaza