Incendiu de proporţii în Săvădisla, stins cu găleţile de pompieri UPDATE

Incendiu de proporţii în Săvădisla, stins cu găleţile de pompieri UPDATE
Incendiu într-o localitate din comuna clujeană Săvădisla, în urmă cu puţine momente.

Incendiul le-a fost semnalat pompierilor la ora 19.13 iar aceştia au transportat de urgenţă la faţa locului nu mai puţin de trei autospeciale. La ora redactării acestei ştiri cele trei maşini de pompieri se aflau pe drum spre incendiul care a fost semnalat în localitatea Stolna.

UPDATE Incendiul a cuprins grajdul unei gospodării din Stolna, unde se afla o vacă şi mai mulţi porci. Din cauza drumului foarte prost, cu înclinaţie mare, nici una dintre cele trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ajunse în localitate nu a putut ajunge la gospodăria afectată, astfel că a fost nevoie ca focul să fie stins de către pompieri cu găleţi, după cum explică purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, el însuşi printre pompierii trimişi la faţa locului. În fapt, grajdul a fost mistuit iar pompierii au încercat să salveze restul anexelor din gospodărie, aflate în apropiere. Cauza şi pagubele nu au fost încă stabilite.

Echipajele de pompieri rămân la faţa locului toată noaptea, pentru a supraveghea situaţia şi a preveni eventuala reizbucnire a focului.

Comenteaza