News alert Exclusiv Update Video Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât

Incendiu de proporții la rampa de gunoi de la Pata Rât

Un incendiu de proporții a izbucnit din nou în urmă cu puțin timp la rampa de gunoi de la Pata Rât administrată de primărie.

Flăcările care au cuprins rampa de gunoi se văd de la sute de metri distanță. Mai multe mașini ale pompierilor au ajuns la fața locului.

Pompierii au reușit să limiteze proporțiile incendiului.

La ora 22.44, focul a fost aproape stins. Mai existau însă câteva focare izolate.

La fața locului a ajuns și a treia mașină de pompieri, dar și două echipaje ale poliției

Reamintim că ultimul mare incendiu de la groapa de gunoi administrată de RADP Cluj a avut loc în urmă cu circa o lună.

În urmă cu o săptămână, Garda de Mediu a efectuat un control la fața locului și a impus administratorilor rampei să ia urgent măsuri de îndepărtare a cantităților mari de gunoaie dislocate în timpul intervenției pompierilor și ajunse în afara perimetrului rampei, și relocarea acestora într-un loc autorizat de depozitare.

Surse din rândul celor care administrează rampa de gunoi au declarat pentru Ziua de Cluj că de acest lucru se ocupă o firmă care încasează nu mai puțin de 17 lei pe metrul cub de gunoi cărat de la marginea amplasamentului înapoi pe rampa actuală sau în alt loc autorizat.

Mai mult, termenul impus de cei de la Garda de Mediu expiră pe 31 mai.

De aici, e liber la dat frâu imaginației. Că e vorba de auto-aprindere, că e vorba de mână criminală sau că e vorba de niște bani în plus, cine știe?

Cineva sigur știe.

 

 

Comenteaza