Incendiu în centrul Clujului. A luat foc acoperișul unei case pe Traian

Incendiu în centrul Clujului. A luat foc acoperișul unei case pe Traian

Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Traian din Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați să intervină la un incendiu pe strada Traian, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări.

Două autospeciale și o autoplatformă pentru intervenții la înălțimi au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case situate pe str Traian din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.20, iar la fața locului au găsit acoperișul locuinței, cu o suprafață de cca 150mp, cuprins de flăcări și cu posibilitatea de extindere la casa alipită de acesta. 

S-a intervenit pentru limitarea, lichidarea focarelor și pentru înlăturarea elementelor de construcție deteriorare, care obturau accesul pentru stingerea elementelor de sub învelitoare acoperișului, precum și pentru evacuarea bunurilor depozitate înăuntrul podului afectat de incendiu, cu o suprafață de cca 150mp.

Potrivit ISU Cluj, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar intervenția pompierilor a limitat propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

Comenteaza