Update INCENDIU în centrul Clujului, în parkingul de pe Moţilor / Oamenii au stins focul până au ajuns pompierii / Ce spune Boc

INCENDIU în centrul Clujului, în parkingul de pe Moţilor / Oamenii au stins focul până au ajuns pompierii / Ce spune Boc
| Foto: sursa - https://www.wall-street.ro/

În dimineaţa de joi, 11 ianuarie, ISU Cluj a anunţat o intervenţie la un incendiu care s-a produs într-un parking din centrul Clujului. 

''Am fost anunțați la ora 08.40 de un incendiu la o mașină aflată la etajul 1 al clădirii. S-a intervenit prompt, cu extintoare de către colegii mei de la intervenții. Focul a fost lichidat in 20 de minute. Se pare că a fost vorba despre o defecțiune la sistemul electric al mașinii din Sălaj, flăcările nu s-au extins la alte mașini. Nu au fost alte stricăciuni la parking'', a declarat primarul Emil Boc.

------------------------

"Pompierii din cadrul Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a stinge un incendiu care a afectat un autoturism situat la parterul unui parking de pe strada Moților din Municipiul Cluj-Napoca.

Până la sosirea echipajelor noastre, incendiul a fost în mare parte lichidat de către mai multe persoane aflate în parking, care au utilizat mijloace proprii de stingere.

În plus, flăcările nu s-au extins și nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale", a transmis ISU Cluj în dimineaţa de joi, 11 ianuarie, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza