Foto INCENDIU în Cluj-Napoca. Flăcările au cuprins o anexă gospodărească unde erau depozitate lemne și materiale combustibile

Un incendiu s-a produs, în cursul acestei zilei, la o casă din Cluj-Napoca, unde o anexă gospodărească folosită pe post de magazie de lemne a fost cuprinsă de flăcări.  

Pompierii clujeni au intervenit, în această după-amiază, la un incendiu care a cuprins o anexă dintr-o curte situată pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca.

“Apelul de urgență a venit la ora 12:05, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale. Până la sosirea pompierilor, locatarii și vecinii au acționat cu un furtun propriu, ceea ce a contat mult în economia misiunii.Pe de altă parte, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să se manifeste doar la anexa gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 30 de mp. Astfel, s-a reușit protejarea casei din imediata vecinătate. Anexa gospodărească era folosită ca magazie de lemne, unde erau depozitate numeroase materiale combustibile”, a transmis ISU Cluj.

Din fericire, în urma intervenției nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza jarului depozitat în apropiere materialelor combustibile. 

Comenteaza