INCENDIU în Cluj-Napoca în timpul nopţii: Şi-a dat foc la casă din cauza unei ţigări / Maşinile parcate au îngreunat accesul pompierilor

INCENDIU în Cluj-Napoca în timpul nopţii: Şi-a dat foc la casă din cauza unei ţigări / Maşinile parcate au îngreunat accesul pompierilor
| Foto: sursa - ISU Cluj

Pompierii clujeni au anunţat în dimineaţa de joi, 16 mai, faptul că în cursul nopţii trecute au acţionat timp de 2 ore pentru stingerea unui incendiu care a afectat o casă pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă situată pe strada Oașului.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.45, iar la misiune au luat parte două autospeciale, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Până la sosirea pompierilor, un bărbat a reușit să se autoevacueze. Pe de altă parte, accesul pompierilor în zonă s-a realizat cu dificultate din cauza străzii înguste și a autoturismelor parcate.

Incendiul s-a manifestat în interiorul casei, pe o suprafață de aproximativ 30 de mp, distrugând mobilierul și diverse bunuri. De asemenea, focul a afectat și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de mp.

Pompierii au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, iar cauza probabilă de izbucnire a fost neglijența privind fumatul. După aproximativ 2 ore, forțele au revenit la bază", a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza