Update Foto INCENDIU în Gherla! O mașină a luat FOC într-un garaj

INCENDIU în Gherla! O mașină a luat FOC într-un garaj
| Foto: isu cluj
INCENDIU în Gherla! O mașină a luat FOC într-un garaj
INCENDIU în Gherla! O mașină a luat FOC într-un garaj
INCENDIU în Gherla! O mașină a luat FOC într-un garaj
Peste 5.000 de pompieri, la datorie în minivacanţa de 1 Decembrie

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe o stradă din municipiul Gherla. Un autoturism a luat foc într-un garaj.

Update: Pompierii din Gherla intervin în aceste momente cu o autospecială de stins incendii pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla.

"În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit garajul și un autoturism parcat în interiorul acestuia cuprinse de flăcări. Intervenția echipajelor operative au limitat extinderea focarelor mai departe de limitele în care au fost găsite. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical", a transmis ISU Cluj.

Alături de pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervine și o autospecială de stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.

Update 2:  Pompierii au stins flăcările, după ce au reușit să tragă afara autoturismul din garaj, astfel încât incendiul nu s-a extins mai departe de limitele în care a fost găsit.

"Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar din cercetările preliminare a rezultat faptul că incendiul a pornit de la un redresor folosit pentru încărcarea bateriei mașinii", a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială: Pompierii clujeni au anunțat recent că un incendiu s-a produs pe strada Plopilor din Gherla.

Din primele informații, un garaj ar fi luat foc.

Pompierii intervin în aceste momente pentru a stinge flăcările.

Revenim cu mai multe detalii.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza