Foto Incendiu în Mărișel. Flăcările au făcut scrum o cabană. De la ce a pornit focul

Incendiu în Mărișel. Flăcările au făcut scrum o cabană. De la ce a pornit focul
| Foto: ISU Cluj

Acoperișul unei cabane din satul Mărișel a fost grav afectat în urma unui incendiu. Pompierii au avut nevoie de circa două ore pentru a stinge flăcările.

„Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, a Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o cabană situată în localitatea Mărișel. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit cabana, cu o suprafață de aproximativ 70mp, cuprinsă în mare parte de flăcări.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ două ore, arderea a fost favorizată de faptul că imobilul era construit pe structură din lemn. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Incendiu în Mărișel. Flăcările au făcut scrum o cabană. De la ce a pornit focul

Cel mai probabil incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza