Incendiu în parcarea autobuzelor de transport în comun. Pompierii au evitat un dezastru

Incendiu în parcarea autobuzelor de transport în comun. Pompierii au evitat un dezastru
| Foto: arhivă

Pompierii clujeni au intervenit, în noaptea dinspre luni spre marți, pentru a stinge flăcările ce au cuprins un autobuz în parcarea mijloacelor de transport în comun din Turda.

Pompierii au intervenit, imediat după miezul nopții, la stingerea unui incendiu ce a cuprins unul dintre autobuzele ce se aflau în parcarea companiei de transport public din Turda. Potrivit pompierilor, focul risca să se extindă la alte șase autobuze din parcarea companiei.

"O autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Turda a intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins un autobuz ce staționa în parcarea companiei de transport public din municipiu.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 1.30, iar pompierii sosiți la locul evenimentului au reușit să stingă flăcările ce au cuprins partea din spate a autobuzului în cca 15 minute. Din precizările personalului companiei de transport autobuzul se afla parcat în parcare aproximativ de la ora 10.00, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autobuzului.
Intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea flăcărilor la alte șase autobuze din parcarea companiei. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment".

Comenteaza