Incendiu în toiul nopții la o casă din Cluj. Pompierii s-au luptat ore în șir cu focul

Incendiu în toiul nopții la o casă din Cluj. Pompierii s-au luptat ore în șir cu focul
| Foto: arhivă

Pompierii au fost alertați în jurul orei 2 dimineața, iar în momentul sosirii la locul incendiului au găsit casa cuprinsă în totalitate de flăcări.

Trei autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au intervenit în cursul nopții trecute pentru a limita și lichida focul care au cuprins o casă de locuit din localitatea Șomcutu Mic, lângă Dej.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 02.10, iar în momentul sosirii la locul incendiului au găsit casa cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți în afara acesteia.

Conform ISU Cluj, a fost distrus în totalitate acoperișul casei, cu o suprafață de cca 140mp, precum și mobilierul și bunurile din încăperile acesteia.

O femeie în vârste de cca 80 de ani a fost consultată echipajul SMURD fără a fi transportată la spital. Operațiunile de intervenție au luat mai bine de trei ore și s-a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, focul a pornit de la jarul căzut din soba de teracotă folosită pentru încălzirea casei.

Comenteaza