Incendiu în trafic. Maşina unui poştaş a ars complet VIDEO

Incendiu în trafic. Maşina unui poştaş a ars complet VIDEO
Un autoturism condus de un angajat al poştei, care se afla în drum spre serviciu, a fost cuprins de flăcări în această dimineaţă, în jurul orei 4:00, din cauza unei scurgeri de combustibil.

Incidentul a avut loc imediat după trecerea căii ferate de pe strada 1 Mai din municipiul Dej. Şoferul autoturismului, un bărbat din Gherla care se deplasa la locul de muncă, spre oficiul poştal de lângă Gara Dej, a simţit miros de fum, a oprit maşina pentru a vedea care este sursa acestuia, după care a vrut să se reîntoarcă la volan.

În acel moment, a observat ieşirea unor scântei de sub bord, astfel că a luat extinctorul, şi, alături de câţiva şoferi care i-au venit în ajutor, a încercat să controleze incendiul, însă fără succes, scrie dejeanul.ro.

La faţa locului, în urma unui apel la 112, s-a deplasat o autospecială a Detaşamentului de Pompieri din Dej şi un echipaj de poliţie, care a oprit circulaţia rutieră pe ambele sensuri, din cauza riscului de explozie.

Potrivit dejeanul.ro, din rezervorul maşinii curgea combustibil, motiv pentru care pompierii au pulverizat autoturismul cu apă.

Deşi încă nu s-a stabilit cauza exactă a incendiului, se presupune că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit la instalaţia elşectrică a autoturismului.

Comenteaza