Incendiu în Zorilor. O persoană a decedat FOTO/VIDEO

Incendiu în Zorilor. O persoană a decedat FOTO/VIDEO
O persoană a fost găsită moartă în apartamentul ei de pe strada Jupiter.

O persoană de 54 de ani, cunoscută ca având tulburări psihice, a decedat într-un incediu din cartierul Zorilor. Bărbatul se afla la etajul 4 în blocul situat pe strada Jupiter numărul 3.

"Am fost chemaţi de persoane care au observat fum la geamul apartamentului. Colegii care s-au deplasat la faţa locului au găsit persoana decedată, dar în jurul ei nu era ars nimic", a explicat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj..

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Alma Brehariu, spune că deocamdată cauza decesului bărbatului nu au fost stabilită. "Medicul legist va constata cauza decesului", a spus ea.

UPDATE 2 Poliţiştii prezenţi la faţa locului spun că bărbatul are urme de arsuri doar pe faţă şi că în jurul acestuia nu a ars niciun obiect. Vecinii spun că bărbatul era tăcut, nu comunica şi era văzut destul de rar.

Poliţiştii l-au contactat pe băiatul persoanei decedate, care este aşteptat în aceste momente să ajungă la faţa locului.

UPDATE 3 La faţa locului a sosit fiul decedatului.

Vecinii spun că, toată noaptea trecută, din apartament s-a auzit muzică.

UPDATE 4 Administratoarea blocului a declarat că victima ieşea foarte rar din casă şi că avea restanţe la cheltuieli pe ultimele trei luni.

Vecinul de la etajul 3 spune că astăzi copiii lui au văzut cum ieşea fum pe geamul victimei. Pompierii au spart uşa cu un târnăcop, moment în care a ieşit fum şi pe uşa apartamentului.

Comenteaza