Update Incendiu într-un apartament din Mănăștur. O bunicuță intoxicată cu fum, salvată la timp de polițiști

Incendiu într-un apartament din Mănăștur. O bunicuță intoxicată cu fum, salvată la timp de polițiști

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineața, într-un apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Padin din Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE: "Apreciem prezența de spirit și implicarea polițiștilor ajunși primii la locul incendiului de pe Aleea Padin, care s-au implicat activ în evacuarea bătrânei, în vârstă de cca 70, care se afla încă în apartament în momentul în care aceștia au sosit acolo. Astfel, până la sosirea pompierilor, femeia de 70 de ani a fost evacuată mulțumită implicării polițiștilor, care au reușit să scoată femeia din apartamentul în care se manifesta incendiul, evitând intoxicarea mai gravă a acesteia, având în vedere că deja se scurseseră aproape de 20 de minute de când aceasta se afla în apartamentul inundat aproape în totalitate cu fum", precizează ISU Cluj.

________________________________________

Stirea inițială: O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în cursul dimineții, în jurul orei 7:50, ca urmare a unui început de incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul I, al unui bloc de locuințe de pe Aleea Padin, din Cluj-Napoca. Pompierii au găsit apartamentul inundat, în mare parte cu fum, și flăcări care cuprinseseră mașina de spălat haine, situată în baia apartamentului. 

"O femeie de cca 70 de ani a fost evacuată de nepotul său de 24 de ani, înainte de sosirea pompierilor, și a fost consultată de către echipajul SMURD, dislocat la locul evenimentului. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, având în vedere posibilitatea de a fi intoxicați cu fum. Focul a fost stins prompt de echipa de intervenție, fără a fi necesară evacuarea persoanelor din celelalte apartamente", precizează ISU Cluj.

Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o defecțiune a mașinii de spălat. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza