Incendiu la fabrica SANEX din Cluj. Au fost evacuate 20 de persoane

Incendiu la fabrica SANEX din Cluj. Au fost evacuate 20 de persoane
| Foto: ISU Cluj

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți în incinta fabricii Sanex. Au fost evacuate circa 20 de persoane de la locul de muncă până la sosirea pompierilor. Focul a pornit de la un echipament al instalației de alimentare cu gaze naturale. 

"Două autospeciale, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții trecute ca urmare a unei solicitări cu privire la izbucnirea unui incendiu într-o hală de producție a unui operator economic situat pe strada Beiușului din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, după înregistrarea apelului pe numărul unic pentru urgențe 112, în jurul orei 03:50, la fața locului au fost evacuate circa 20 de persoane de pe locul de muncă, până la sosirea pompierilor, iar personalul cu atribuții privind prima intervenție în cadrul operatorului economic a intervenit cu mijloace de primă intervenție, limitând extinderea flăcărilor mai departe de un palet încărcat cu materie primă.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la un echipament al instalației de alimentare cu gaze naturale", anunţă ISU Cluj. 

Comenteaza