Update Video Foto Incendiu la gara din Cluj-Napoca. Două vagoane au luat foc iar o persoană a ajuns cu arsuri la spital / De la ce a pornit

Incendiu la gara din Cluj-Napoca. Două vagoane au luat foc iar o persoană a ajuns cu arsuri la spital / De la ce a pornit
| Foto: Captură video - ISU Cluj

Două autospeciale pentru stingerea incendiilor au acționat pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestau în două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca

UPDATE: 09.53: 

„Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi”, a mai precizat ISU Cluj.

UPDATE: 09.40

„Incendiul a fost lichidat, iar persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum”, a mai transmis ISU Cluj ulterior.

Știrea inițială

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestă în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, o persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urmează să fie stabilit dacă se impune transportul la spital. Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza