Incendiu la mall, clienţii au fost evacuaţi

Incendiu la mall, clienţii au fost evacuaţi
Un generator de energie electrică amplasat în parcarea mall-ului din Gheorgheni a luat foc, în urmă cu puţine momente. Cumpărătorii au fost evacuaţi.

"Am primit o solicitare pentru un generator amplasat în parcare, care a scos fum", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Andrei Biriş. "E posibil ca o izolaţie a generatorului să ardă; au fost evacuate preventiv câteva apersoane din parking, dar nu pare o intervenţie de amploare". De asemenea au fost evacuaţi cumpărătorii din hipermarket-ul Auchan.

Toţi clienţii mall-ului sunt evacuaţi la ora redactării acestei ştiri iar administraţia mall-ului nu permite accesul persoanelor în incintă.

La faţa locului au ajuns două autospeciale de stingere a incendiilor.

UPDATE Iulius Mall a remis un punct de vedere oficial: "Menţionăm că a fost vorba despre o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică şi nu de un incendiu. Echipele de intervenţie sunt la faţa locului pentru remedierea rapidă a situaţiei. Deoarece, din cauza lipsei de curent electric, activitatea comercială în Iulius Mall a fost sistată, clienţi au părăsit incinta mall-ului. Menţionăm că niciun client nu a fost pus în pericol. Urmează ca, în cel mai scurt timp posibil, activitatea Iulius Mall să fie reluată după programul obişnuit".

Comenteaza