News alert Update Video Foto Incendiu la o benzinărie din Cluj. O persoană a murit, blocată în maşină. Ar fi vorba despre o sinucidere

Incendiu la o benzinărie din Cluj. O persoană a murit, blocată în maşină. Ar fi vorba despre o sinucidere
Incendiu la o benzinărie din Cluj. O persoană a murit, blocată în maşină
Incendiu la o benzinărie din Cluj. O persoană a murit, blocată în maşină
Incendiu la o benzinărie din Cluj. O persoană a murit, blocată în maşină
Incendiu la o benzinărie din Cluj. O persoană a murit, blocată în maşină
Incendiu la o benzinărie de pe Calea Turzii. O persoană şi-a pierdut viaţa

O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit, marţi după-amiază, la staţia de carburanţi Rompetrol de pe Calea Turzii. Pompierii au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD.

UPDATE. Incendiul din benzinărie, provocat de şoferul care a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc

Incendiul care a izbucnit, marţi, la o maşină aflată într-o benzinărie din Cluj-Napoca ar fi fost provocat chiar de şofer, care şi-ar fi pus benzină într-o canistră, a stropit maşina în interior, apoi a urcat şi şi-a dat foc.Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, că nu a fost stabilită identitatea bărbatului decedat.

Surse judiciare au declarat pentruMEDIAFAX că, în urma vizionării camerelor de supraveghere ale benzinărieri, anchetatorii au tras concluzia că ar fi fost vorba de o sinucidere. „Bărbatul şi-ar fi pus combustibil într-o canistră, ar fi stropit interiorul, după care s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii şi şi-a dat foc. Pe camere se vede cum izbucnesc flăcările”, au precizat sursele citate.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potrivit ISU Cluj, în urma incendiului o persoană şi-a pierdut viaţa. Din primele informaţii, incendiul ar fi izbucnit la o maşină, iar persoana care a fost surprinsă în interiorul autoturismului a murit. "Flăcările au fost stinse, însă o persoană a fost surprinsă în interiorul autoturismului și a decedat", trasmite ISU Cluj. Potrivit martorilor, până la sosirea pompierilor oamenii au acţionat imediat cu câteva extinctoare.

 

 

 

Comenteaza