Foto Incendiu la o casă din Cluj. Vecinii au ținut focul sub control până au sosit pompierii

Incendiu la o casă din Cluj. Vecinii au ținut focul sub control până au sosit pompierii
Incendiu la o casă din Cluj. Vecinii au ținut focul sub control până au sosit pompierii
Incendiu la o casă din Cluj. Vecinii au ținut focul sub control până au sosit pompierii

Două autospeciale ISU au intervenit pentru a stinge flăcările care au izbucnit într-o gospodărie din Câmpia Turzii.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pompierii din Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă gospodărească, situată pe strada Moților din Câmpia Turzii.

Alerta a fost dată în jurul orei 12.00, la fața locului fiind dislocată și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii.

"Intervenția promptă a pompierilor, precum și implicarea vecinilor, printre care se afla și un pompier al Detașamentului de Pompieri Turda, în controlarea flăcărilor la debutul incendiului reușit să evite propagarea flăcărilor la casa de locuit, care se afla la o distanță de cca 2 m față de acoperișul magaziei în care se aflau depozitate, cauciucuri, cherestea și 3,5 tone de porumb", precizează ISU Cluj.

Potrivit pompierilor, intervenția pentru stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia a durat cca o oră, iar în urma acestui eveniment nu au fost persoane rănite.

Afumătoarea și magazia au fost distruse în cea mai mare parte, iar cercetările preliminare au arătat că totul a pornit de la focul deschis, lăsat nesupravegheat în afumătoare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza