Foto Incendiu la o casă din Luna. Flăcările au provocat daune serioase

Incendiu la o casă din Luna. Flăcările au provocat daune serioase
| Foto: ISU Cluj

O casă din localitatea clujeană Luna a fost cuprinsă de flăcări pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați. Focul a ars mai multe bunuri din imobil.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Luna. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. Casa se afla într-o zonă greu accesibilă, iar incendiul se manifesta generalizat, la mai multe încăperi, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Astfel, au ars bunurile din interior, cum ar fi elemente de mobilier și haine. De asemenea, flăcările s-au extins și la acoperiș pe o suprafață de 70 de mp. Din fericire, nu au existat persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale”, spun oficialii ISU Cluj

Cauza incendiului

„Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit la tabloul electric poziționat în bucătărie. Echipajele au revenit în urmă cu puține momente la bază”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza