Incendiu la o hală de producție din Cluj. Flăcările au izbucnit în interiorul instalației de ventilare

Incendiu la o hală de producție din Cluj. Flăcările au izbucnit în interiorul instalației de ventilare
| Foto: ISU Cluj

Un incendiu s-a produs, în cursul zilei de astăzi, la hala unei fabrici de peleți din material lemnos din localitatea Sâncraiu, județul Cluj.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru a stinge flăcările care au izbucnit în interiorul tubulaturii instalației de ventilare aflată în hala unei fabrici. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD.

„Echipajele operative au constatat că arderea se manifesta doar în interiorul tubulaturii, pe o distanță de aproximativ 150ml, iar personalul de pe locul de muncă a acționat pentru limitarea acesteia.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar operațiunile de stingere a incendiului și înlăturare a efectelor negative au fost finalizate după o oră de la sosirea forțelor de intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Arderea a fost favorizată de rumegușul depus în interiorul instalației de ventilare și, cel mai probabil, s-a produs în urma utilizării în mod greșit al acesteia.

Comenteaza