News alert Update Video Foto Incendiu la un bloc din Florești. Pompierii au evacuat mai multe familii

Incendiu la un bloc din Florești. Pompierii au evacuat mai multe familii
Incendiul din Florești. Primăria caută soluții pentru a caza familiile evacuate
Incendiul din Florești. Primăria caută soluții pentru a caza familiile evacuate
Incendiu la un bloc din Florești. Mai multe persoane, evacuate de pompieri

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la acoperișul unei clădiri de pe strada Fagului, din Florești. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE 3: Potrivit pompierilor, în urma cercetărilor preliminare, se pare că focul a pornit de la un coș pentru evacuarea fumului, care era izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

UPDATE 2: "Acoperișul imobilului, de cca 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, și apartamentele de la ultimul nivel. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de structura din lemn a tavanului care era comună cu acoperișul.
Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil. Sunt desfășurate în continuare operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului", transmite ISU Cluj.

La fața locului au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii, două autoplaforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Potrivit pompierilor, au fost evacuați trei adulți și opt copii din apartamentele imobilului, fără să necesite consult din partea echipajului SMURD.
Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative.

UPDATE 1: A fost dislocată încă o autoplaforma pentru intervenții și salvări de la înălțimi.

_______________________________

Pompierii intervin cu trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplaforma pentru intervenții și salvări de la înălțimi la stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unui bloc cu trei etaje din Florești.

Până la momentul transmiterii știrii, patru familii au fost evacuate din clădire. Preventiv a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite, precizează ISU Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza