Incendiu la un spital din România. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate

Incendiu la un spital din România. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate

Un incendiu s-a produs, în cursul zilei de vineri, în Compartimentul de Primiri Urgenţe al unui spital. Zeci de pacienți și angajați au fost evacuați.

Aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi aflaţi în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Rovinari, s-au evacuat de urgenţă, vineri, după ce un incendiu a izbucnit la un tablou electric.

Incendiul a fost anunţat vineri, în jurul orei 12:00. Angajaţi unităţii sanitare au fost primii care au intervenit cu stingătoarele din spital, evitând astfel pericolul de propagare, conform News.ro.

”Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi s-au autoevacuat. Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgente au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, înformează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

În acest moment, alimentarea cu energie electrică a fost reluată parţial şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

 

Comenteaza