Incendiu pe Detunata, în Gheorgheni, în apartamentul unei femei care locuieşte la etajul 4 VIDEO

Incendiu pe Detunata, în Gheorgheni, în apartamentul unei femei care locuieşte la etajul 4 VIDEO
Incendiu pe strada Detunata din cartierul clujean Gheorgheni. Pompierii se luptă cu flăcările care au afectat până acum trei etaje.

La faţa locului se deplasează acum două autospeciale de stingere a incendiilor ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi o ambulanţă SMURD.

UPDATE 16.55 Incendiul a izbucnit la etajul 4 al unui bloc, în casa unei femei. Încă ies flăcări şi se bănuieşte că femeia din apartament este decedată.

UPDATE 17.00 Focul a afectat încă trei etaje, de deasupra apartamentului incendiat. Vecina de la etajul 5 aruncă de sus găleţi cu apă, deşi pompierii au intrat în casă şi se luptă cu flăcările.

UPDATE 17.15 A mai venit încă o maşină SMURD. Un vecin a spus că bătrâna suferea de Alzheimer, iar fiul avea grijă de ea.

UPDATE 17.20 Incendiul a fost stins, dar din aartament iese fum gri, înecăcios. Băiatul femeii a fost preluat de o Ambulanţă, stabilizat şi dus la UPU. Încă nu se ştie nimic de soarta femeii.

UPDATE 17.22 Pompierii urcă din nou, cu topoare şi lopeţi.

UPDATE 17.25 Mai multe persoane de vârsta a treia sunt evacuate din bloc. O bătrână este urcată acum în Ambulanţă.

UPDATE 17.40 Până în momentul de faţă există trei victime, două intoxicate cu monoxid de carbon. O altă victimă, o bătrânică de 95 de ani a fost găsită pe scara blocului, care avea robleme cu inima. Din fericire, nu a decedat nimeni.

Încă nu se cunosc cauzele incendiului.

La intervenţie au participat cinci ambulanţe şi două autospeciale de Pompieri.

A fost evacuat tot blocul. Gazul şi curentul au fost oprite. Până la încheierea investigaţiilor, nimeni nu poate urca în bloc.

 

Comenteaza