Incendiu pe Valea Fânaţelor, la un adăpost de animale. O femeie, 20 de câini şi 100 de pisici au murit

Incendiu pe Valea Fânaţelor, la un adăpost de animale. O femeie, 20 de câini şi 100 de pisici au murit
Un incendiu a izbucnit joi seară la un adăpost de animale de pe strada Valea Fânaţelor din Cluj-Napoca.

Angajaţii ISU Cluj intervin cu 3 autospeciale. Adăpostul este situat pe strada Valea Fânaţelor nr. 7.

UPDATE: Conform reprezentanţilor ISU Cluj, incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 22.15, cu menţiunea "incendiu violent". La 23.15 pompierii lucrau încă la stingerea focului. Conform primelor informaţii au fost înregistrate victime animale. Iniţial a existat o informaţie cu privire la o presupusă victimă umană, însă aceasta nu a fost confirmată. Adăpostul se află pe o proprietate privată şi adăpostea în special câini.

UPDATE 26 octombrie În incendiu a murit îngrijitoarea adăpostului, o femeie de 61 de ani, surprinsă de incendiu în interior, dar şi 20 de câini şi 100 de pisici. "Îngrijitoarea a fost găsită acolo, carbonzată. Probabil a încercat să se salveze", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Grecu. El a adăugat că astăzi va fi stabilită şi cauza incendiului. "Azi se va deplasa acolo o comisie", spune el.

UPDATE. Comisia ISU Cluj trimisă astăzi la faţa locului a concluzionat, în urmă cu puţine momente, care este cauza producerii incendiului. Conform procesului verbal, este vorba de o lumânare lăsată nesupravegheată în imediata vecinătate a lemnelor depozitate în adăpost. Greblă spune că lumânarea a fost lăsată nesupravegheată chiar de femeia care a decedat.

Comenteaza