Foto Incendiu puternic dis-de-dimineață la Cluj. Un bărbat a fost transportat la spital

Incendiu puternic dis-de-dimineață la Cluj. Un bărbat a fost transportat la spital

Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi au fost alertate, în această dimineață pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă din localitatea clujeană Mera.

Pompierii clujeni au intervenit în jurul orei 5:00, pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Mera. Aceștia au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de cca 150 mp, cuprins în totalitate de flăcări și locatarii ieșiți din aceasta.

Intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit, precum și extinderea acestora la o a doua casă de locuit, situată la o distanță de cca 6 m față de prima casă.

Trei persoane au fost consultate de către două echipaje SAJ, dislocate preventiv la locul incendiului. Un bărbat de cca 60 de ani care a suferit o contuzie la un picior a fost transportat la spital.

Operațiunile de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de trei ore, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza