Video Foto Incendiu puternic la o casă din Gherla! Pompierii s-au luptat cu flăcările mai mult de 2 ore

Pompierii din cadrul Detașamentelor Dej și 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Dragoș Vodă din municipiul Gherla.

Potrivit ISU Cluj, la fața locului au acționat două autospeciale pentru stins incendii, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla, iar prima intervenție a fost asigurată cu două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei municipiului Gherla.

Au fost evacuate din casă două persoane, un bărbat și o femeie, care se aflau în atac de panică și care au fost consultate de către echipajul SMURD. Nu s-a impus transportul la spital.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul cuprinsese parterul, etajul și acoperișul casei de locuit cu o suprafață de aproximativ 200mp.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Comenteaza