Update Foto Incendiu terminat cu o tragedie, la Cluj. O persoană a fost găsită carbonizată

Incendiu terminat cu o tragedie, la Cluj. O persoană a fost găsită carbonizată
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Incendiu terminat cu o tragedie, la Cluj. O persoană a fost găsită carbonizată
Incendiu la o casă din Cluj
Incendiu la o casă din Cluj
Incendiu la o casă din Cluj
Incendiu la o casă din Cluj

O persoană a murit într-un incendiu care a izbucnit, vineri noaptea, la o casă de pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca.

UPDATE: Potrivit ISU Cluj, persoana care a decedat în incendiul de pe strada Valea Chintăului era un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. 

"La momentul sosirii pompierilor la locul intervenției, str. Valea Chintalului Nr. 66, soția persoanei N.A. și vecinii au informat pompierii că acesta se urcase în podul casei. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind efect termic al cosului de fum care era amplasat necorespunzător față de materiale combustibile. Primul material care a ars a fost lemn, grindă de lemn", precizează ISU Cluj.

În urma incendiului, acoperișul a ars pe o suprafață de cca 80mp. Pompierii au intervenit la stingerea flăcărilor aproximativ între orele 23.30 - 02.40.

______________________________

Potrivit pompierilor, incendiul a cuprins acoperișul locuinței.

"S-a intervenit  3 autospeciale ale Detașamentului 1 din Cluj-Napoca  și un echipaj SMURD ISU CLUJ. În podul mansardei a fost găsită o victimă carbonizată", a transmis ISU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza