News alert Video Incendiu violent în Mănăștur. Mai multe persoane au ajuns la spital

Incendiu violent în Mănăștur. Mai multe persoane au ajuns la spital
| Foto: captura youtube

Un incendiu de puternic a izbucnit, duminică dimineața, într-un bloc de pe Aleea Micuș din cartierul clujean Mănăștur. Imobilul a fost parțial evacuat, iar mai multe persoane au ajuns la spital cu arsuri.

Pompierii au fost solicitați în jurul orei 5.50 pe Aleea Micuș din Cluj-Napoca să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în apartamentul situat la parterul unui bloc.

Au fost dislocate la locul evenimentului două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și două ambulanțe.

"Au fost evacuate din blocul de locuințe nouă persoane, dintre care 4 au fost consultate și transportate la spital. Persoana care locuia în apartament a suferit arsuri și a fost transportată de urgență la spital, celelate trei nu prezentau afectiuni grave, fiind evaluate privind agitația psihomotorie și posibilitatea de a fi fost intoxicate cu fum", transmite ISU Cluj.

Potrivit pompierilor, operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră, iar locuința cuprins[ de flăcări a fost distrusă aproape în totalitate.

Din cercetările preliminare reiese că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un reșou lăsat în priză, nesupravegheat.

Comenteaza