Foto Incendiu violent într-un sat din Cluj. 11 bovine arse de vii și 15 tone de fân mistuite de flăcări

Incendiu violent într-un sat din Cluj. 11 bovine arse de vii și 15 tone de fân mistuite de flăcări
Incendiu violent în Călățele
Incendiu violent în Călățele
Incendiu violent în Călățele

Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore, luni seara, pentru a stinge flăcările care au cuprins un saivan pentru animale din localitatea clujeană Călata.

Incendiul care a izbucnit luni seara în Călata, comuna Călățele a ucis 11 bovine și a mistuit 15 tone de fân. Pompierii au intervenit la fața locului mai bine de patru ore.

"Două autospeciale pentru stins incendii din Detașamentul Huedin și o autospecială a serviciului voluntar pentru stații de urgență din Călățele au intervenit în cursul nopții pentru a stinge flăcările care au cuprins un saivan pentru animale din Călata din comuna Călățele.
Incendiul a fost anunțat jurul orei 20.00, iar operațiunile de stingere au durat mai bine de 4 ore, având în vedere că în saivan erau depozitate peste 15 tone de fân. 11 bovine au fost surprinse de flăcări în interiorul saivanului și nu s-au putut salva. Anexa gospodărească cu o suprafață de aproximativ 250mp a fost distrusă în totalitate", transmite ISU Cluj.

În urma verificărilor preliminare polițiștii au început o anchetă în ceea ce privește cauza incendiului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Comenteaza