Incendiul de pe strada Moisil s-a lăsat cu cătușe. Proprietarul a dat foc apartamentului și a ieșit în stradă să arunce cu pietre

Incendiul de pe strada Moisil s-a lăsat cu cătușe. Proprietarul a dat foc apartamentului și a ieșit în stradă să arunce cu pietre

Polițiștii clujeni au intervenit joi dimineață, pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca, unde un bărbat și-a incendiat apartamentul și se comporta agresiv, aruncând cu pietre pe stradă.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, pentru a interveni pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca, întrucât o persoană de sex masculin manifestă un comportament agresiv și aruncă cu pietre pe stradă.

În baza sesizării, un echipaj de ordine publică a fost direcționat la fața locului pentru a lua măsurile necesare. Polițiștii au observat că este vorba de un bărbat recalcitrant, aflat în grădina blocului și care nu dorea să coopereze. Având în vedere aceste aspecte, pentru a lua măsurile legale, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze, bărbatul fiind ulterior încătușat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În tot acest timp, a fost solicitat sprijinul patrulelor din apropiere pentru a li se acorda sprijin în cadrul intervenției.

Polițiștii au observat degajări de fum care proveneau din apartamentul bărbatului, situat la parter, fapt pentru care au pătruns imediat în interiorul acestuia pentru a se asigura că nu există persoane aflate în pericol.

De asemenea, polițiștii au evacuat 2 persoane aflate într-un apartament de la etajul 1, respectiv un adult și un minor. Totodată, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, jandarmi și echipaje din cadrul ISU, fiind luate măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs incendiul și acordarea primului ajutor persoanelor ( detalii AICI).

Până în acest moment au fost transportate 6 persoane la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza