Încep lucrările de întreținere a drumului județean 103V Vălișoara

Încep lucrările de întreținere a drumului județean 103V Vălișoara
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul de execuție a lucrărilor de întreținere pe drumul județean 103V Vălișoara.

Potrivit reprezentanților forului județean, lucrările vor viza, astfel, sectoarele de drum cuprinse între pozițiile kilometrice 9+400 și 14+900, respectiv 14+900 și 16+570.

Acestea vor consta în tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea de fundație din blocaj de piatră brută, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de piatră, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea lastărișului și a vegetației din zona drumului, înlocuirea unui podeț și prelungirea de podețe.

„Importanța acestor lucrări e dată de faptul că drumul judeţean 103V asigură locuitorilor din zonă un acces rapid şi facil la drumul judeţean 107M Săvădisla – Vlaha – Luna de Sus care face legătura în mod direct cu drumul naţional DN1 pe direcția Cluj-Napoca, respectiv spre județul Bihor”, a afirmat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările vor demara în perioada următoare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe toată lungimea celor două sectoare de drum vizate.

Comenteaza