Încep lucrările la linia de tramvai pe strada Căpitan Grigore Ignat. Vezi rutele alternative

Încep lucrările la linia de tramvai pe strada Căpitan Grigore Ignat. Vezi rutele alternative
Circulaţia auto pe strada Cpt. Grigore Ignat, tronsonul cuprins Bd. Muncii şi podul peste râul Someşul Mic, va fi închisă din această seară, începând cu ora 21, în vederea efectuării lucrărilor la linia de tramvai, informează municipalitatea.

Lucrările se vor executa inclusiv pe curba de la intersecţia Bd. Muncii - strada Cpt. Grigore Ignat, circulaţia auto desfăşurându-se alternativ pe o singura bandă.

Pe perioada lucrărilor se interzice accesul auto pe strada Cpt. Grigore Ignat, de la sensul giratoriu din zona podului peste raul Somesul Mic, cu excepţia riveranilor, din direcţia strada Traian Vuia, adică nu se va mai putea ieşi în Bd. Muncii.

Şoferilor le este remcomandat să utilizeze, pentru direcţia Apahida - Cluj-Napoca, ruta alternativă: strada Traian Vuia- Branului- Plevnei- Câmpina- Fabricii- Bd. Muncii.

Pentru lucrările la linia de tramvai care se efectuează în zona intersecţiei Bd. Muncii- Oasului- Byron (zona Real) şi care au determinat interzicerea virajelor la stânga peste linia de tramvai, circulatia autovehiculelor se poate realiza pe direcţia Gara - Chinteni si spatiul comercial Real (dus -intors), pe următoarea rută alternativă: str.Oaşului- Codru Dragusanu/ Iasomiei- Sobarilor- Fabricii- Bd. Muncii.

 

Comenteaza