Începe a 6-a ediţie a campaniei “Donăm împreună. Noi dăm startul!”

Începe a 6-a ediţie a campaniei “Donăm împreună. Noi dăm startul!”

Universitatea Babeș-Bolyai alături de Asociația Beard Brothers și Auchan România încep campania de donare de sânge “Donăm împreună. Noi dăm startul!”, ediția a 6-a. Evenimentul se va desfășura în perioada 19-23 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Partenerii tradiționali ai campaniei sunt Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca și Centrul Regional de Transfuzie Târgu-Mureș. Evenimentul este susținut de brandul Marty Restaurants.

Timp de cinci zile, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj-Napoca (str. Nicolae Balcescu nr.18) în intervalul 7:30 - 13:00, îi așteptăm pe toți cei care doresc să se implice în susținerea cauzei noastre. Comunitatea UBB (studenți, cadre didactice, personal administrativ, parteneri), membri și susținători ai Asociației Beard Brothers, angajați și clienți ai magazinelor Auchan sunt așteptați să doneze sânge pentru a salva vieți. 

"Ne dorim să fim un exemplu pentru toți clujenii, de la mic la mare. Ne-am propus ca în cadrul acestei campanii să reușim să mobilizăm cel mai mare număr de donatori și astfel să strângem cea mai mare cantitate de sânge", transmit reprezentanţii UBB. 

Cei interesaţi se pot înscrie accesând formularul http://goo.gl/9aBek3, unde pot alege ziua și ora la care vor să doneze.

Comenteaza