Început de toamnă ocupat pentru jandarmii clujeni. Ce misiuni au efectuat

Început de toamnă ocupat pentru jandarmii clujeni. Ce misiuni au efectuat
Ca în fiecare an, începutul lunii septembrie a adus cu el o serie de manifestări cultural-artistice specifice sezonului, dând de lucru efectivelor Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Cluj.

Împreună cu organizatorii manifestărilor şi organele administraţiei publice locale, jandarmii au luat măsurile necesare pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate şi fără evenimente a acestora.

Printre principalele evenimente la care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Cluj a asigurat ordinea publică se numără Cupa Federaţiei Române de Ciclism-Voinţa, partida de fotbal masculin din cadrul Ligii a II-a dintre echipele Universitatea Cluj-Napoca şi UTA, „Promovarea dansului latino", procesiunea religioasă organizată de Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla de Sfânta Maria şi slujbele religioase organizate săptămânal la Mănăstirea Nicula.

"Concomitent cu misiunile de asigurare a ordinii publice, un segment important al activităţii în această perioadă l-a constituit participarea alături de colegii de la poliţie la misiuni de menţinere a ordinii publice în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător pentru clujeni", au precizat reprezentanţii IJJ Cluj. 

Semnificative sunt şi misiunile de pază şi protecţie a transporturilor speciale şi de valori, respectiv a obiectivelor de importanţă din judeţ. Pe parcursul misiunilor executate s-au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale şi au fost confiscate bunuri în valoare de  11.000 lei, provenite din activităţi ilicite.

Comenteaza