Incident electoral la Cluj. S-a furat o ştampilă

Incident electoral la Cluj. S-a furat o ştampilă
Primul incident electoral de la Cluj a avut loc după şase ore de la deschiderea urnelor. Potrivit unei sesizări făcute de ACL la Biroul Electoral Judeţean (BEC) Cluj, s-a furat o ştampilă de la una din secţiile de votare din municipiul Cluj-Napoca.

Incidentul ce s-a petrecut la secţia de votare Nr. 2, din incinta Colegiului Economic "Iulian Pop", situat strada Emil Isac nr 19, a fost confirmat de reprezentanţii BEJ.

"Două formaţiuni politice au sesizat că s-a furat o ştampilă de la secţia de votare nr. 2, cu menţiunea "VOTAT". Noi am sesizat Poliţia şi din păcate ei au confirmat că ştampila a fost furată. Urmează să fie identificat infractorul. La secţie, procesul electoral continuă până diseară cu patru ştampile în loc de cinci", au precizat aceştia.

Contactat de ZIUA de CLUJ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Simona Vîrci, a susţinut că informaţiile legate de incident vor fi făcute publice abia la pra 17:00.

"Declaraţii face doar purtătorul de cuvânt al MAI, următoarea declaraţie de presă este programată la ora 17:00. Dacă s-a întâmplat într-adevăr incidentul şi dacă se consideră că este suficient de  important, atunci va fi precizat la ora 17:00. Dacă nu se spune nimic, atunci mai sunaţi-mă, mă interesez şi vă răspund, însă doar dacă nu zice nimic la ora 17:00", a declarat Vîrci.

 

Comenteaza