Incident în trafic: a depășit duba de poliție și a fost tras pe dreapta. Voi ce ați fi făcut în locul lui? VIDEO

Incident în trafic: a depășit duba de poliție și a fost tras pe dreapta. Voi ce ați fi făcut în locul lui? VIDEO
Un incident în trafic petrecut la ieșirea din Cluj-Napoca a stârnit puternice reacții din partea internauților. Totul a pornit de la un clipuleț în care un șofer a fost tras pe dreapta după ce a depășit o dubă a poliției.

Întâmplarea a avut loc pe raza localității Florești, înspre Oradea, și a fost filmată și postată de un utilizator al site-ului trafictube.ro. 

În clip se poate observa un echipaj de poliție care se deplasează cu aproximativ 50 km/h pe banda a doua de circulație. La un moment dat, un șofer exasperat de situație a decis să devanseze duba de poliție, chiar în zona unei treceri de pietoni. 

După câteva secunde, polițiștii au pornit girofarurile și s-au luat după șoferul grăbit, încurcând circulația pentru a-l pedepsi. 

Reacțiile celor ce au vizionat clipul nu au întârziat să apară. "Strict teoretic poliția mergea regulamentar, fiind mașini pe banda 1, și cu viteza maximă admisă pe acel tronson de drum. Moral au mers așa „pentru că pot", dar să nu uităm că sunt care merg cu 30km/h pe banda 2. Dar și tu ca șofer trebuie să te duca mult capu să te pui să o devansezi, și mai ales prin dreapta, cu schimbare de banda(de pe 2 pe 1) pe trecerea de pietoni. Fiecare a vrut să demonstreze că el e mai șmecher, și cei cu duba, și cel cu skoda", a fost de părere unul dintre ei. "Și urmărind mai atent clipul, nu pornește girofarul imediat ce intră în fața lor, ci după aproximativ 5 secunde, cel mai probabil având radar și vrând să îl prindă cu viteză cât mai mare, au pornit girofarul doar când skoda a trecut de cealaltă mașină", comentat altul. 

"Dragilor ca să știți, în Oradea există o dubă similară de la rutieră. De radar nici eu nu cred sa aibe dar dacă skoda a schimbat banda pe trecerea de pietoni sau a făcut depășire pe linia continuă își merită soarta", a afirmat un alt utilizator al site-ului.

Comenteaza