Incident la Aeroportul Cluj. Un bărbat și-a lovit soția, în fața copiilor și a poliției. Explicația lui: “așa o alint”

Incident la Aeroportul Cluj. Un bărbat și-a lovit soția, în fața copiilor și a poliției. Explicația lui: “așa o alint”

Un bărbat și-a lovit soția în Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, de față cu copiii acestora și cu poliția de frontieră.

Sindicatul Europol a relatat cazul unui bărbat care și-a lovit soția pe Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj, în prezența copiilor și chiar în fața ghișeului de control. Polițistul de frontieră l-a amendat cu 4.000 de lei. Individul a spus că așa își alintă el soția… Iar în procesul verbal de sancționare a ținut să precizeze că „asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”.

Bărbatul are 44 de ani și e originar din județul Galați. El, soția și copiii au ajuns pe Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj, pentru a pleca în Marea Britanie.

„Un polițist de frontieră, care își desfășura activitatea la controlul documentelor de călătorie, a fost uluit de gestul unui bărbat aflat în așteptare, împreună cu familia, la efectuarea formalităților de ieșire din țară pentru a se îmbarca într-o aeronavă cu destinația Marea Britanie. Chiar când a ajuns în fața ghișeului de control, vizibil enervat, acesta s-a întors și, sub ochii polițistului, i-a tras o palmă zdravănă peste față soției lui”, se arată în postarea Europol.

„Dacă la început a părut că nu prea se sinchisește, când a aflat că amenda este de 4.000 de lei, a făcut ochii mari și n-a găsit altă scuză decât aceea că așa își “alintă” el soția. Ca să fie treaba treabă, în procesul verbal de sancționare a făcut mențiunea “Asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”, semn că știa foarte bine în ce condiții se pedepsește violența în familie”, a mai transmis Europol, potrivit b1tv.ro.

Comenteaza