Incident la greva transportatorilor, în Cluj: i-au spart farul şi oglinzile pentru că nu a participat la grevă

Incident la greva transportatorilor, în Cluj: i-au spart farul şi oglinzile pentru că nu a participat la grevă
Greva transportatorilor, din această dimineaţă, s-a lăsat cu urmări pentru cei care nu i s-au raliat: participanţii la grevă au şicanat un şofer care nu şi-a oprit TIR-ul, i-au spart farul maşinii şi oglinzile retrovizoare.

Incidentul a avut loc în zona parcului logistic din comuna Mihai Viteazu, unde un şofer care conducea autotractorul şi remorca, pe DN 1 E 81, din direcţia Alba spre Cluj-Napoca, ajuns la o distanţă de circa 150 metri de Parcul Logistic, a observat pe partea carosabilă mai multe persoane care staţionau lângă mai multe autoutilitare pentru transport marfă parcate pe marginea drumului. Persoanele respective i-au făcut semn conducătorului auto să oprească, iar întrucât acesta nu a oprit autoutilitara, unele dintre persoanele participante la protest au aruncat cu pietre înspre autotractorul său, provocându-i avarii.

Şoferul a oprit autotractorul pe marginea drumului, unde participanţii de grevă i-au cerut să se ralieze şi el acesteia. La refuzul său de a staţiona şi de a participa la greva transportatorilor, persoane necunoscute din cadrul participanţilor la grevă i-au îndoit ştergătoarele de la cabină, iar unul dintre aceştia s-a urcat pe scara laterală a cabinei, l-a prins de geacă încercând să-l tragă jos din cabină, fără a reuşi.

Şoferul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei, iar acum poliţiştii încearcă să-i identifice pe autori şi să-i tragă la răspundere pentru infracţiunea de distrugere. Şoferul nu a formulat plângere prealabilă pentru lovire sau alte violenţe.

Comenteaza