Inconştienţă maximă: a spulberat un pieton pe trecere, după care s-a făcut nevăzut

Inconştienţă maximă: a spulberat un pieton pe trecere, după care s-a făcut nevăzut
Polițiștii au identificat un conducător auto care, aflat sub influenţa bputurilor alcoolice, a acroșat un pieton şi a părăsit locul accidentului.

Nefericitul eveniment rutier s-a petrecut vineri după-masa, în jurul orei ora 14:00, pe strada Eroilor din centrul municipiului Cluj-Napoca. 

Şoferul vinovat, un bărbat de 57 de ani, se îndrepta spre strada Dorobanţilor în momentul în care a surprins şi lovit în plin o femeie de 65 de ani din comuna Apahida, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii. În urma impactului femeia a suferit răni grave, iar șoferul a părăsit locul producerii accidentului.

Nu a scăpat însă basma curată în urma faptei sale, întrucât poliţiştii l-au identificat la scurt timp după, stabilind, după ce l-au testat cu aparatul etilotest, că se afla sub influența alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

 

Comenteaza