Incredibil: a lovit un pieton şi a dispărut, fără regrete, de la locul faptei

Incredibil: a lovit un pieton şi a dispărut, fără regrete, de la locul faptei
Poliţiştii au identificat şi cercetează un conducător auto care a plecat de la locul producerii unui accident rutier fără încuviinţarea poliţiei, după ce a acroşat un pieton.

Nefericitul incident a avut loc sâmbătă seara, la ora 21:35, pe DJ 109E, în localitatea Cetan din comuna Vad.

Potrivit poliţiştilor, o femeie de 44 de ani din Vad care se deplasa pe marginea părţii carosabile, înspre Dej, a fost acroşată de un autoturism care circula în acelaşi sens. Imediat după, şoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

În urma impactului femeia a fost grav rănită, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Dej pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

"În urma investigaţiilor efectuate, la data de 10 mai, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, stabilind că este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Dej", au informat reprezentanţii Isnpectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte prevăzute de Codul penal.

Comenteaza