INCREDIBIL! VIDEO senzaţional. Cum se fură banii cetăţenilor

INCREDIBIL! VIDEO senzaţional. Cum se fură banii cetăţenilor
Hoţii au un arsenal bogat de scheme şi şmecherii prin care să lase oamenii cinstiţi fără banii munciţi din greu. Unii dintre ei nici măcar nu se ascund, fiind cât se poate de deschişi când vine vorba să le arate şi altora modul de a acţiona.

Astfel, un clujean care avea drum prin parcarea din faţa Bisericii romano-catolice "Sfântul Mihail" a avut şansa să afle în detaliu cum li se fură cetăţenilor banii daţi pe plata parcării. 

Mai exact, s-a întâlnit cu un tânăr de etnie romă care s-a arătat dispus să îi arate întreaga procedură prin care sunt jefuiţi oamenii veniţi să îşi parcheze autoturismele în zonă. Filmându-l pe ascuns, cetăţeanul a aflat cum funcţionează schema în cele mai mici amănunte.

"Apeşi pe limba franceză, omul bagă tichetul, îl ţii acolo în dinţi, omul are 8 lei de plătit, bagă 10 lei aicea sus, scoate tichetul, o băgat biletul şi aicea vedeţi că unul dispare şi apare numa' unu. Îi spune că numa 9,9 lei o fost parcarea şi trebuia să dea rest 10 bani şi nu are să deie că nu o fost încărcat aparatu'. Ei dau pe anulare şi banii îţi vin pe aicia", explică tânărul, fiecare vorbă fiindu-i însoţită de gesturi clare, precise. 

Pentru a le atrage atenţia prietenilor şi apropiaţilor săi, ca să nu cadă victime acestui tip de hoţie, clujeanul a publicat întregul filmuleţ pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook.

"Vrei să afli cum acţionează hoţii care te jecmănesc în parcarea din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca? uite-aşa .... Alo, Poliţia! Ar fi bine să puneţi punct fenomenului din jurul automatului de plată a parcării!", a scris el. 

Video-ul poate fi vizionat dând click AICI.

 

Comenteaza