Infractor periculos, căutat. Sunaţi la poliţie dacă l-aţi văzut!

Infractor periculos, căutat. Sunaţi la poliţie dacă l-aţi văzut!
Un bărbat de 45 de ani este căutat de poliţiştii clujeni, după ce a privat de libertate şi tâlhărit o minoră.

Fapta a fost reclamată la poliţie în data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, chiar de către victima infractorului, o minoră de 15 ani din comuna Floreşti.

"Minora, în timp ce se afla cu animalele pe o păşune situată pe raza localităţii Tăuţi, a fost acostată de un bărbat pe care nu îl cunoştea şi lovită cu palma în zona feţei. Totodată, sub ameninţări, aceasta a fost imobilizată şi legată cu o sârmă de un copac, după care i-ar fi fost sustras telefonul mobil din buzunar. Prejudiciul cauzat victimei este de aproximativ 200 de lei", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi a semnalmentelor indicate de către persoana vătămată, în cauză a fost întocmit portretul robot al bărbatului bănuit de săvârşirea faptei.

Acesta pare a fi un bărbat de aproximativ 45 de ani, de circa 1,80 m înălţime, astenic, cu ten deschis, păr negru, lung, ondulat, puţin grizonat şi murdar. Poartă barbă mare şi grizonată, are sprâncene groase, ochii îi sunt albaştri, nasul pare a fi subţire, cu vârful ridicat, dantura este formată din dinţi cariaţi, iar bărbia îi este proeminentă. 

În momentul comiterii faptei, acesta purta pantaloni scurţi, negri, cu o dungă albă pe părţile laterale. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie despre acest bărbat, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Comenteaza