Înghesuială la filmul "Pina"; organizatorii au trebuit să programeze o a doua proiecţie

Înghesuială la filmul
Înghesuială maximă la proiecţia aşteptatei peliculei "Pina", în cinematograful "Florin Piersic", în această seară, în cadrul festivalului Temps d'Images. Organizatorii au trebuit să pregătească o a doua proiecţie, la ora 23.

"Pentru cei care nu au reuşit să intre la proiecţia de la ora 20, va mai avea loc o proiecţie de la ora 23. Ne cerem scuze pentru situaţia creată", au transmis organizatorii pe pagina de Facebook. "Au intrat mai multe persoane pe câte o invitaţie", a explicat purtătorul de cuvânt al festivalului, Laura Panait. Proiecţia este una gratuită, iar intrarea se face exclusiv pe bază de invitaţie, pe care însă nu este precizat numărul de persoane care o pot folosi. "Noi am anunţat că proiecţia este gratuită, dar au ajuns multe persoane care au venit în eventualitatea în care se vând şi bilete, ca să poată vedea şi ele filmul", a adăugat Panait.

Alexandra Vasilache este unul dintre clujenii care au venit la proiecţia "Pina", la ora 20, dar nu a mai găsit locuri. "Există o listă a invitaţilor pe care v-am trecut, trebuie numai să spuneţi la intrare că vă găsiţi pe această listă". Acesta este răspunsul pe care l-am primit când m-am înscris. Am confirmat astăzi, sper să nu vin iar degeaba de la ora 11", a scris ea pe Facebook.

"Pina" a fost proiectat pentru prima dată în România în cadrul ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania şi este un omagiu adus de regizorul Wim Wenders cunoscutei coregrafe Pina Bausch.

Comenteaza