Înghesuială la Paşapoarte: numărul clujenilor care cer documente s-a dublat

Înghesuială la Paşapoarte: numărul clujenilor care cer documente s-a dublat
Înghesuială la Paşapoarte, în Cluj: Serviciul de profil anunţă că îşi prelungeşte programul cu publicul pe perioada verii, din cauza cererilor numeroase.

Serviciul Paşapoarte al Instituţiei Prefectului din Cluj îşi prelungeşte de luni orarul, pe perioada verii. Motivul este dublarea numărului de cereri de eliberare a paşapoartelor, de la 100-150 pe zi la aproximativ 250, zilnic, conform Instituţiei Prefectului. În aceste condiţii instituţia va avea program cu publicul de luni până joi între orele 8.30 şi 18.30, iar vineri - între orele 8.30 şi 16.30. Noul program este valabil până în 30 august.

"Nu este o premieră că numărul solicitărilor de documente de călătorie creşte", explică purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Anca Stănescu. Ea adaugă că în fiecare an, în această perioadă, "mai exact de la începutul lunii iunie şi până la sfârşitul lunii august", se înregistrează în medie dublarea numărului de solicitări. "S-a decis prin Ordin de Prefect, şi în acest an, prelungirea programului de primire şi de eliberare a paşapoartelor, pentru ca toate solicitările să fie rezolvate", a adăugat aceasta.

 

Comenteaza