Înşelăciune de 200.000 de lei cu bilete la ordin şi file cec. Cum s-a procedat

Înşelăciune de 200.000 de lei cu bilete la ordin şi file cec. Cum s-a procedat
Administratorul unei firme este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune. Acesta ar fi contractat servicii de transport pe care le-ar fi achitat cu file cec şi bilete la ordin care nu îndeplineau condiţiile legale.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, faţă de  persoana în cauză, un bărbat de 47 de ani din Câmpia Turzii, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

"În fapt, acesta, în calitate de administrator al unei societăţi din Apahida, ar fi încheiat cu reprezentanţii unei firme din Bucureşti contracte de achiziţie a unor servicii de transport mărfuri. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că acesta ar fi achitat cu bilete la ordin fără acoperire şi cu o filă CEC care avea dată falsă, instrumentele fiind refuzate la plată de către bancă", au precizat poliţiştii. 

Prejudiciul reclamat de partea vătămată este în valoare de peste 202.000 de lei. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza