Inspector vamal reţinut, pentru incendiul de la depozitele Gărzii Financiare

Inspector vamal reţinut, pentru incendiul de la depozitele Gărzii Financiare
Un inspector vamal a fost reţinut pentru incendiul declanşat, vineri seara, la depozitele din Bulevardul Timişoara, care aparţin Autorităţii Vamale, dar unde şi reprezentanţii Gărzii Financiare îşi depuneau bunuri confiscate, informează surse judiciare.

Inspectorul vamal ar fi fost băut când ar fi declanşat incendiul, au precizat sursele citate.

Peste 20 de maşini aflate în depozitele din Capitală ale Gărzii Financiare au fost distruse în incendiul izbucnit vineri după-amiază, pompierii acţionând în prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit sursei citate, nu se cunoaşte deocamdată câte dintre autoturismele distruse erau confiscate.

"Din cauza căldurii degajate, acoperişul unui depozit s-a prăbuşit", a mai spus Daniel Vasile.

Două depozite din Bucureşti ale Gărzii Financiare, în care se află autoturisme, au fost cuprinse de flăcări, vineri după-amiază, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Depozitele se află pe bulevardul Timişoara din sectorul 6.

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale cu apă şi spumă şi o scară, la faţa locului aflându-se, de asemenea, două echipaje de descarcerare şi unul de prim-ajutor, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

"Incendiul a fost semnalat printr-un apel făcut la 112, la ora 17.15. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 de metri pătraţi", au mai precizat sursele citate.

Circulaţia vehiculelor RATB în zonă nu este afectată.

Comenteaza